Stranice

srijeda, 26. siječnja 2011.

Nastavlja se rat u Real Madridu


Nakon što je predsjednik Real Madrida Florentino Perez svom sportskom direktoru dopustio da prouči tržište u potrazi za novim trenerom kraljevskog klupa, oglasio se i Jose Mourinho.

Prema pisanju Asa, Portugalac ne želi Valdana u svlačionicama i na treninzima sportskog kampa u Valdebebasu. Mourinho je, kako tvrde sportske novine, jasno rekao da on u junu ostaje, ali jedino ako Valdano ode; u suprotnom, potpuno je isključen njegov ostanak u Realu.
Rat između Valdana i Mourinha se nastavlja. Protekle sedmice, Portugalac je na pitanje novinara o sportskom direktoru odgovorio samo jednim "No comment", dok je u nedjelju jasno dao do znanja da on s Valdanom "nema posla" i da odgovara samo predsjedniku Florentinu Perezu i izvršnom direktoru Joé Angel Sanchezu.

Valdano je donedavno tvrdio da s Mourinhom nema problema, ali kako sad stvari stoje i nakon "izdaje" i predsjednika Pereza koji je sportskog direktora poslao u lov na novog trenera, Mourinho je u Realu ostao sam, razočaran i ranjenog ega.

Uprava Real Madrida pokušala je izgladiti odnose sa stručnjakom udovoljivši njegovim željama. Doveli su mu na posudbu Adebayora, ali pitanje je do kada će to uspjeti odvratiti žustrog i svojeglavog Mourinha od "rata" s Valdanom.