Stranice

srijeda, 26. siječnja 2011.

DŽEKO: WOLFSBURG JE MOJ DRUGI DOM


Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, jučer je navratio do Wolfsburga, te se u razgovoru za službenu internet stranicu njemačkog kluba osvrnuo na prve dojmove sa Otoka.
"Dugo vremena nisam znao hoće li doći do transfera, a nekoliko sam dana bio i bolestan. Ostao sam miran, nisam gubio živce i jednostavno sam sebi rekao: Što će biti, bit će. Ne dođe li do transfera, ostajem ovdje. Meni to ne bi bio nikakav problem. Mislim da se na kraju svima posložilo na najbolji mogući način", rekao je Džeko na početku razgovora i dodao:

"Još uvijek živim u hotelu, a nisam još stigao niti upoznati grad. Ono što sam vidio jako mi se svidjelo. Također, u Manchesteru nisam prvi puta, igrao sam s Wolfsburgom ondje protiv Uniteda. 

Na pitanje novinara da li je zadovoljan dosadašnjim partijama u Cityju, Džeko je odgovorio:

"Prvu smo utakmicu dobili, dok smo u drugoj poraženi, te s te strane ne mogu biti zadovoljan, no u Manchesteru sam tek dvije sedmice i nastojim naporno raditi. Siguran sam da će uslijediti pobjede i moji golovi. Osjećam se dobro, a novi saigrači su me dobro primili".

Naš reprezentativac osvrnuo se i na vrijeme provedeno u Wolfsburgu i na činjenicu da je u istoriji najskuplji igrač Bundeslige.

"Podatak koji govori da sam najskuplji igrač Bundeslige čini me ponosnim. Za to mogu zahvaliti i klubu jer bez njega sigurno ne bi uspio. Nagrada je to i za Wolfsburg i sretan sam zbog kluba", rekao je Džeko i dodao:

"Nije bilo lako otići nakon tri i pol godine. Wolfsburg je moj drugi dom kojeg ću uvijek rado posjećivati. Pratim i momčad i sretan sam zbog dobrog starta u nastavku sezone. Iz utakmice sa Bayernom vidio sam samo golove, dok sam duel sa Mainzom gledao u cijelosti. Mislim da momčad igra bolje, te da će u drugom dijelu osvojiti mnogo više bodova. U Wolfsburgu sam upoznao neke sjajne ljude, a i sa mnogim igračima još uvijek sam u kontaktu. Na kraju se želim zahvaliti i navijačima, koji su mi uvijek davali punu podršku. Wolfsburg ću vječno nositi u srcu."