Stranice

utorak, 18. siječnja 2011.

Torcida otkrila uljeza


BIJELA trenirka, Hajdukov dres i jakna kompletirali su masku Cibalijinog Ultrasa koji se jučer "ušuljao" na Torcidinu tribinu, očekujući da će u navijačkim krugovima steći besmrtnost i slavu. No, umjesto toga je ostao gologuz. Navijači koji su jučer bili na uzvratnoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa za Index su ispričali kako su navijača Cibalije vrlo brzo uočili neki iskusniji Torcidaši, te ga je okružila skupina Hajdukovih navijača.

Neimenovani je Ultras uskoro završio visoko u zraku, na rukama Torcide, koja se svojim "trofejem" odlučila pohvaliti domaćim navijačima uz skandiranje: "Ovo je vaše!" Navijača Cibalije zatim su spustili natrag na tribinu, a vođe Torcide ostalim su svojim članovima poručili da ga nitko ne smije tući, no u međuvremenu je gužvu primijetila i policija.

"Pripadnici policije vidjeli su da se na tribini nešto događa, te su ušli među Hajdukove navijače i izvukli tog momka s tribine. No, nije došlo do nikakvog incidenta, nitko nije ozlijeđen", rekao je u razgovoru za Index glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela koji tvrdi da je mladiću policija vrlo brzo vratila jaknu koju su mu Torcidaši održali.